Welcome To HealerLink!

     

yogaHealerLink tarjoaa tehokkaita ja ainutlaatuisia etäryhmähoitoja, joiden kautta on mahdollista saada apua mitä erilaisimpiin vaivoihin.

Tähän mennessä ihmiset ovat raportoineet mitä erilaisimpien kipujen ja oireiden häviämisestä ja paranemisesta, mm:

Kivut käsissä, jaloissa, nilkoissa ja selässä, pääkipu, migreeni, vatsa-, niska- ja hartiakipu, jäykkyystilat, pelkotilat, fobiat, ihmissuhdeongelmat, vihamielisyys, tunnelukot ja muut henkiset ongelmat.

Hoidot ovat saaneet ihmiset tuntemaan suurempaa sisäistä hiljaisuutta, rauhaa ja vapautta sekä anteeksiantoa, onnellisuutta, yhteenkuuluvaisuuden tunnetta (sekä omaan itseen että muihin), mielen ja tunteiden rauhoittumista, sekä sisäistä vakautta ja tasapainoisuutta.

Joillakin hoidot ovat vaikuttaneet siten, että heidän ajatuksensa ovat muuttuneet positiivisemmiksi. Joissakin tapauksissa myös kehon liikkuvuus, energisyys ja elinvoimaisuus on lisääntynyt.

"Kiitos aivan uskomattomasta kokemuksesta, joka vei melkein jo kaksi vuotta kestäneet selkäkivut mennessään! Olo oli muutenkin luottavaisempi hoidon jälkeen. On vaikea sanoin kuvailla tätä syvän rauhan kokemusta, tämä on aivan ihmeellistä!" -Kreetta Hannula

(Englanninkielistä asiakaspalautetta luettavissa täällä.)

Osallistuminen

Voit liittyä ryhmähoitoihin vaivatta allaolevan linkin kautta.

Yksittäiset ryhmähoidot
Voit ostaa yksittäisen ryhmähoidon milloin tahansa (35 euroa). Tämä on mukava vaihtoehto silloin, kun tarvitset hoidon ja et halua sitoutua kestotilaukseen.

Kestotilaus
Kestotilaus tuo sinulle jokaisen kuukauden kolmantena lauantaina automaattisesti yhden, 60 minuuttia kestävän ryhmähoidon, antaen sinulle mukavan ja tehokkaan tavan pysähtyä, levätä ja syventyä itseesi säännöllisesti.

Päivämäärät 2014: la 18.1., la 15.2., su 23.3., la 19.4., la 17.5., la 14.6., la 19.7., la 16.8., la 20.9., la 18.10., la 15.11, la 20.12.

Hoidon hinta on vain $40/kk (eli n. 30 euroa - säästät vuodessa $60) ja voit lopettaa tilauksesi koska tahansa. Voit käyttää myös luotto- tai pankkikorttiasi, jos sinulla ei ole erillistä PayPal-tiliä.

Hoidon suorittavat vähintään kaksi Merlin's Grace -tason Vortexhoitajaa (korkein taso). (VortexHoidosta löytyy englanninkielisiä artikkeleita täältä.)

Lähetämme sinulle ohjeet hoitoon osallistumisesta heti liittymisesi jälkeen. Lisätietoja myös numerosta 045-231 8155.

Ystävällisesti,

Timo Kiviö
045-231 8155

 

Ryhmähoidot - yksi kerta ($45/35 euroa)

Valitsemalla tämän vaihtoehdon osallistut automaattisesti seuraavaan ryhmähoitoon (ks. ylempänä oleva aikataulu). Halutessasi voit maksaa hoidon suomalaiselle pankkitilille. Otathan yhteyttä tilitietoja varten.

 

Ryhmähoidot - kestotilaus ($40)

Our Customers Speak

"I think you have magic powers."
-Angie Brown
"You certainly are able to tap into the universal power of healing, and I am so grateful."
-Linda Hidalgo
"I have to say it helped. Nothing else explains these results. It's just so weird that I didn't have to do anything."
-Susan Talin 
"These sessions have had a profound effect on my sense of self and led to significant changes in how I live my day to day life. Thank you."
-Francis Olsen
"Thank you so much for helping me heal today. I am deeply grateful." 
-A.R.
"Thank you for giving me a new life." 
-Norma Johnson
"I wish you many blessings in life as you are genuinely helping people."
-Lena Balandina
"Thank you again for your amazingly effective work with me. I am so thrilled!"  
-Shelli Kozachenko
"I've really gotten some incredible help as a result of our work and I am very grateful."
-Nancy Zak, Ph.D.